אחרי שחזרנו מהאנפורנה, חשבנו מה היעד הבא. זה לא קל, אחרי גג העולם קשה למצוא אתגר באותה רמה. ולמרות שהחלטנו שנחזור לאנפורנה, נחכה עם זה קצת. אחרי דיונים ארוכים, בחינת אופציות באתיופיה (לא בא לנו) בקרואטיה (לא מספיק אתגרי) ובעוד כמה מקומות, עלתה האופציה האיסלנדית. אמנם זה לא ממש הרים, ואין טרקים של שבועיים, אבל זה נשמע מרתק. קרחונים, הרי געש פעילים, גייזרים, בריכות מים חמים בכל פינה ונוף שנראה כמו הירח. לא הספקנו להתלבט ועידו כבר הזמין כרטיסי טיסה. היה מבצע ב"פינאייר" אז לא יכולנו לוותר, נכון? 540 דולר לכרטיס הלוך חזור לרייקיאוויק.
אז יש כרטיסים לתחילת אוגוסט, ועכשיו הזמן להתחיל לתכנן. החלטנו לעשות את טרק ה"לאודמנאלאוגר" (נראה אתכם אומרים את זה מהר 5 פעמים....) שהוא הטרק היפה באיסלנד לדעת רבים, וגם אחד היותר אתגריים - 5 ימים עם כל הציוד על הגב, איפה שיווה כשצריכים אותו. למרות שהתחלנו מוקדם, לא היה פשוט למצוא מיטות בבקתות שלאורך המסלול, אבל החבר'ה האיסלנד טוריזם היו ממש נחמדים ולאחר כמה נסיונות מצאו לנו תאריכים פנויים. אז ב-7 באוגוסט אנחנו והמוצ'ילות יוצאים למסלול עם השם הכי ארוך באיסלנד. מסביב לטרק אנחנו הולכים לחרוש את איסלנד בג'יפ גראנד צ'ירוקי שכבר שכרנו. בקיצור - יהיה מדהים.
נמשיך לעדכן לקראת ובעיקר במשך הטרק.
איסלנד - הזקנים באים !!!